lauantai 18. syyskuuta 2010

Toscanan vaihtoehtoiset tourist hotspotit


Ennen siirtymistään hetkeksi Sardinian kautta Piemonteen ja sieltä Valpolicella-viinialueille, Viinijano koostaa Toscanan ehkä heikoimmin hypetetyt "must see" -kohteet. Kun pakolliset turistikeitaat on tarkastettu, kannattaa hyvillä mielin suunnata esimerkiksi tänne:Ota haltuun idyllisen minikylän laadukas viini- ja oliiviöljy-skene. Ruokaile klassisessa La Bottegassa ja ihaile maisemia yli Raddan viinikukkuloiden.Toscanan kaunein postikorttisimulaattori. Muutamia kilometrejä pitkä tieosuus venähtää helposti tuntien mittaiseksi maisemamatkailuksi.


Tutustu maailmankuuluun lihakauppaan ja lukemattomiin luomuviinitiloihin. Pieni on kaunista. Panzano ei yllä enotecoillaan ja vain muutamilla ravintoloillaan lähikylien tasolle, mutta tarjoaa silti kaiken mitä viinimatkaaja tarvitsee.


Toscanan paras kotitekoinen jäätelö, kausittaisia makuvaihtoehtoa ja idyllinen miljöö. Mikäli matka kohdistuu Chiantin alueelle, tätä paikkaa ei kannata ohittaa.Rauhaa rakastavan keidas Toscanan rannikolla. Kilometritolkulla autiota rantaa ja koskematonta luontoa. Paras vaihtoehto paikalliseen rantalomailuun. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti