torstai 24. helmikuuta 2011

Tsekkaa MerlotToscanan Merlot-tarjonta on niukkaa. Rajallinen tuotantoala ja olosuhteet nostavat hinnat pilviin ja laadun erittäin mielenkiintoiselle tasolle. Tänä keväänä saamme Arkadian Alkoon kaksi herkullista Merlota, joista Petrolon jo ensi maanantaina 28.2. alkaen kello 09.00. Pulloja tulee vain 60, joten halukkaiden kannattaa suunnata paikalle heti aamupäivästä. Tua Ritaa saadaan odotella vielä tovi.

Pienenä knoppitietona – Galatrona on napannut Wine Spectatorilta 98 pistettä. Tasan samoihin pisteisiin on yltänyt Tua Ritan Redigaffi, mikäli Alkon tuleva viini on vuosikertaa 2007. 

EDIT: Redigaffi saapuu 30 pullon voimin Arkadian Alkoon 14.3.2011 klo 09.00.

5 kommenttia:

 1. Näyttäis olevan kuitenkin Tua Rita Giusto di Notri tuo toinen vai tuleeko sieltä myös Redigaffi? Giusto di Notri on saanut 95 p WS:ltä, hyvin sekin.

  VastaaPoista
 2. Tua Ritalta ainut Merlot-lajikeviini on tietääkseni Redigaffi, ja sitä käsittääkseni Alko on tilannut. Vuosikerrasta ei ole varmuutta. Petrolo sai väistyä tällä kertaa muiden tilausten tieltä :)

  VastaaPoista
 3. Alko tilasi sitten molempia, laitoin juuri varauksen menemään Giusto di Notrista. Ja kyllä, se ei ole Merlot, mutta Tua Ritalta kuitenkin...

  VastaaPoista
 4. Jep, kiitos vinkistä! Taidan itsekin laittaa Giuston tilaukseen, tai sitten tilaan sen superioresta hintaan 55e.

  VastaaPoista