torstai 10. marraskuuta 2011

Zenaton Recioto saapui tohinalla Alkoihin


Recioto della Valpolicella 2006 on tuottajan ensimmäinen Recioto

Valikoituihin Alkoihin eilen saapunut normaalivalikoiman Zenato Recioto 2006 yllätti siinä määrin suosiollaan monopolimme henkilökunnan, että lippulaivamyymälän edustaja päätti keksiä lennosta uudet varaussäännöt. 

Ennakkokysyntä olikin sen verran aktiivista, että perjantaina 4.11. Arkadian henkilökunta kehotti soittelemaan alkuviikosta ja varaamaan muutaman pullon siltä varalta, jos putelit sattuvat kyseisestä toimipisteestä loppumaan. 

Soitin Arkadiaan 9.11. ja tiedustelin muutaman pullon varaamista. Myyjä pyysi odottamaan ja supisi tovin kollegalleen. Yhteistuumin he totesivat tuotteen kysynnyn olleen aktiivista suhteessa saatuihin pulloihin, josta johtopäätöksenä myyjä kehitti uuden säännön: "Nyt on kyseessä semmoinen tuote, jota tässä tapauksessa ei saa puhelimitse varata. Nyt tehdään kumminkin poikkeus sun kohdalla tän kerran". Soitimme Arkadiaan muutaman tunnin päästä vielä uudelleen, jolloin varaaminen ei enää onnistunut. 

Että mitä? Alko päättää myymistään tuotteista, hinnoista ja määristä. Se haluaa vielä kontrolloida myyntiä rajoittamalla sitä kontrolloimisen riemusta? Käsittämätöntä.

Reciotoa saapui Suomeen viitisensataa pulloa, joten kannattaa olla nopea, sillä varsinaiseen joulumyyntiin haluttua tuotetta tuskin riittää.   

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti