maanantai 20. elokuuta 2012

Rosvosektori



Paista pekoni rapeaksi kuumassa pannussa. Laita viipaleet talouspaperin päälle valumaan siksi aikaa, kun avaat kroatialaisen Lucic Dingač 2005 punaviinin. Nauti lisukkeina vaikkapa munakoisoa, voita, multaisia perunoita ja yrttejä.

Joskus viini tulisi vain jättää hyllyyn. Vaikka Dingačin alue on yksi Kroatian arvostetuimmista  punaviinialueista, tämä plavac malista tehty hirvitys vei tällä kertaa turhaan arvokkaan paikan matkalaukussa. Tuoksu oli hyvin rasvainen ja runsaan pekoninen. Maku seuraili tuoksua olemalla eläimellisen lihaisa ja yrttinen, olematta kuitenkaan liiemmin pilaantunut. Seitsemän vuotta olivat tehneet tällä kertaa tehtävänsä ja vähän ylikin.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti